| Houselaurie a întrebat:

Am sa va povestesc ceva ciudat ce mi s-a intamplat, pe plan sexual si cei care au mai patit sau cred ca stiu despre ce este vorba, sa ma ajute VA ROG FRUMOS.
Am 20 de ani, sunt inca virgin. Acu 1, 2 luni am cunoscut o fata, ne-am imprietenit, si am ajuns si in pat cu ea.Am facut preludiu care a constat si in sex oral reciproc, in tot acest timp am stat cu penisul sculat. Dupa ce mi-am pus prezervativul, am introdus penisul in vaginul ei, am facut vreo 5, 6, 7 penetrari, iar apoi penisul a inceput sa mi se culce, si nu am mai avut cum sa continui.In nici un caz nu am ajuns la orgasm, si nici nu mi-am dat drumul. A 2-a zi cand am reluat, preludiu, sex oral, la fel 90% din timp am stat cu penisul in erectie, iar cand sa o penetrez mi se culca.Asa am patit si a 3 si a 4-a oara. Va urma si a 5-a oara si nu stiu care este motivul.
Nu cred ca sunt ipotent din moment ce mi se scoala cand sunt in prezenta ei, daca ne sarutam, etc.
Acu vreo sapt am luat de la farmacie maraton forte, am luat o capsula cu vreo 2 ore inainte sa o chem la mine, faza ca nu a putut sa mai ajunga, si nu am reusit sa vad daca avea sau nu efect e altceva. Intr-adevar se simtea dupa vreo 2 3 ore putin mai tare cand ma masturbam, dar cand terminam, se culca la loc. Eu credeam ca daca iau pastila dupa ce isi face efectul nu mi se mai culca 4 5 ore.Intr-adevar pe prospect scrie ca isi face efectul doar la contact sexual.
Care credeti ca este problema si cum as putea sa o rezolv. Caci sunt si eu in dubii si nu as vrea sa ma fac iar de ras.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Persoana respectiva nu este partenera ta iubita, este o femeie aproape necunoscuta, de care nu te leaga suficiente sentimente si suficienta intimitate. E normal sa ai probleme de potenta in acest context. Cand vei avea o iubita si vei face dragoste cu ea (dupa 1 an sau mai mult de relatie, timp in care sa ajungeti sa va iubiti) nu vei mi avea probleme.

| Deprofundis a răspuns (pentru Brigaela):

Ahaha laughing lol ce filme. Problemele cand nu ti se scoala is de natura fiziologica nu de la sufletel. Ce film laughing))))))))))))))

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hristos a Înviat!
Se spune "stare de erecție"/ "stare flască", învață să te exprimi la cei 20 de ani!
Ai nevoie de un consult medical de specialitate, renunță la masturbare și nu mai lua toate "drogurile„ din farmacie că poate îți pocnește și inima!
Practică un sport, învață să controlezi situația și nu mai spune că ești virgin atâta timp cât faci sex oral, autosatisfacție, etc.
Pa, pa.

| doctorandus a răspuns (pentru Legiuitoarea):

La mintea ta masturbarea dezvirgineaza!

| Legiuitoarea a răspuns (pentru doctorandus):

Bună.
Dacă spui tu... așa o fi... ca în cărțile cu desene animate!
Pa, pa.

| yellowalien a răspuns:

O completare: nu mai eşti virgin de mult. Nu are importanţă că nu ai reuşit să duci la final actul sexual.

| stanly7 a răspuns:

Potrivit unor studii, factorii psihologici sunt cauza impotentei sau disfunctilor erectile precum erectia slaba in peste 80% din cazuri. Printre acesti factori se numara:

stresul
anxietatea
depresia
oboseala
inhibitiile sexuale
probleme in relatie de cuplu
nervozitate s.a.
http://www.erectieslaba.blogspot.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Astea sunt efectele masturbarii.
Nu te mai masturba, din cauza asta patesti ce patesti.
Du-te si vorbeste cu un medic.
Te pup!

| Houselaurie explică (pentru anonim_4396):

Multumesc de raspuns, apreciez. DA, am uitat sa specific cum sta treaba cu masturbatul. Pana acum jumatate de an-un an, facand o medie cred ca ma masturbam 1, 2 ori pe sapt. Dar in ultima perioada, am avut si o luna jumatate in care nu m-am masturbat.Deci nu prea ma mai masturbez, si eu ma gandeam ca nu cumva cauza sa fie ca nu ma mai masturbam ca inainte. desi sunt convins ca nu asta e cauza.

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-i mai baga prostii in cap. Masturbarea indelungata ar avea efectul contrar si anume sa-i mentina o erectie indelungata in timpul contactului sexual.

| Sabs28 a răspuns:

Ai o disfunctie erectila, du-te la psiholog/sexolog

| Carol01 a răspuns:

Esti gay.