Persoana respectiva nu este partenera ta iubita, este o femeie aproape necunoscuta, de care nu te leaga suficiente sentimente si suficienta intimitate. E normal sa ai probleme de potenta in acest context. Cand vei avea o iubita si vei face dragoste cu ea (dupa 1 an sau mai mult de relatie, timp in care sa ajungeti sa va iubiti) nu vei mi avea probleme.
Ahaha lol ce filme. Problemele cand nu ti se scoala is de natura fiziologica nu de la sufletel. Ce film ))))))))))))))
Bună.
Hristos a Înviat!
Se spune "stare de erecție"/ "stare flască", învață să te exprimi la cei 20 de ani!
Ai nevoie de un consult medical de specialitate, renunță la masturbare și nu mai lua toate "drogurile„ din farmacie că poate îți pocnește și inima!
Practică un sport, învață să controlezi situația și nu mai spune că ești virgin atâta timp cât faci sex oral, autosatisfacție, etc.
Pa, pa.
La mintea ta masturbarea dezvirgineaza!
Bună.
Dacă spui tu... așa o fi... ca în cărțile cu desene animate!
Pa, pa.
O completare: nu mai eşti virgin de mult. Nu are importanţă că nu ai reuşit să duci la final actul sexual.
Potrivit unor studii, factorii psihologici sunt cauza impotentei sau disfunctilor erectile precum erectia slaba in peste 80% din cazuri. Printre acesti factori se numara:
stresul
anxietatea
depresia
oboseala
inhibitiile sexuale
probleme in relatie de cuplu
nervozitate s.a.
http://www.erectieslaba.blogspot.ro/
Buna!
Astea sunt efectele masturbarii.
Nu te mai masturba, din cauza asta patesti ce patesti.
Du-te si vorbeste cu un medic.
Te pup!
Multumesc de raspuns, apreciez. DA, am uitat sa specific cum sta treaba cu masturbatul. Pana acum jumatate de an-un an, facand o medie cred ca ma masturbam 1, 2 ori pe sapt. Dar in ultima perioada, am avut si o luna jumatate in care nu m-am masturbat.Deci nu prea ma mai masturbez, si eu ma gandeam ca nu cumva cauza sa fie ca nu ma mai masturbam ca inainte. desi sunt convins ca nu asta e cauza.
Nu-i mai baga prostii in cap. Masturbarea indelungata ar avea efectul contrar si anume sa-i mentina o erectie indelungata in timpul contactului sexual.