anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..am un san mai mare si unul mai mic, din cate am auzit e ceva normal, bine, nu e mare diferenta, dar pe mine ma deranjeaza...am un iubit de 4 ani, ma accepta asa cum sunt, dar cateodata ma simt diferita de celalalte. in fine, problema mea e ca, la sanul mai mic, am si sfarcul mic, e bagat asa inauntru si se vede o gaura in sfarc.cand sunt exitata, de exemplu sfarcul e normal. ce as putea face? va rog sa ma ajutati, pentru ca sunt cu moralul la pamant. multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Este absolut normal, nimeni nu este perfect simetric si la sani uneori e o diferenta vizibila. Daca diferenta e foarte mare nu te poate ajuta decat un medic, cand vei fi pregatita.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Toti oamenii au asimetrii. Iubitul tau trebuie sa vada dincolo de ele. Sa vada forta si sinceritatea iubirii tale. Daca nu va face asta e doar pierderea lui. Exista femei care nu au sani mai deloc sau care au doar unul (din cauze medicale) si sunt divinizate. Nu te mai complexa - esti doar tu - asa cum te-a lasat Dumnezeu si daca te iubeste sincer, te va iubi asa cum esti!

| elamit a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu, dar dupa prima nastere totul s-a rezolvat la mine, sper sa treci peste te pup

| Fllly a răspuns:

Stai linistita... e ceva normal

| yssa a răspuns:

Da tu cati ani ai?