Pentru nimic! Eşti binevenit să îmi scrii oricând dacă ai întrebări! Îți răspund cu mare drag, mesajele mele private sunt deschise!
E foarte posibil ca H pylori să nu se fi vindecat. Trebuie să repeți testul şi să aflii. Dar trebuie să treacă mai mult de 1 lună de la tratamentul de eradicare.
Păi și ce treaba are Helicobacter cu durerea de gât și omoplați?
Durerea de stomac se poate reflecta în alte părți ale corpului. Rar un tânăr ca tine are mai multe probleme deodată. Trebuie să vezi legătura dintre problema cunoscută şi restul.
Păi și cum da fac, mi-am făcut și endoscopie, să repet testul de Helicobacter
Ce a ieşit la endoscopie? A făcut testul atunci din biopsii?
La endoscopie, totul a ieșit o perfect, și nu mi-a luat test pentru biopsie! A spus ca totul e normal și ca pot mânca orice doar alcool și sucuri acidulate mai puțin
H pylori nu se vede cu ochiul liber, trebuie să repeți testul. H pylori se vede numai dacă deja ai ulcer. Dar dacă nu ai, poate fi încă acolo. Repetă testul.
O să repet testul, mulțumesc pentru răspunsuri și timpul acordat, apreciez!
Mulțumesc din suflet pentru fundă.
Pentru nimic! Eşti binevenit să îmi scrii oricând dacă ai întrebări! Îți răspund cu mare drag, mesajele mele private sunt deschise!
Suferința, bolile, sărăcia sunt consecințele păcatului. Spovedește-te și nu mai pacatui.