Fuguta du-te la control la medicul psihiatru si fa si psihoterapie cu un psiholog intre timp...Deci tratamentul medicamentos completata cu psihoterapia poate face minuni cazul tau. Apropo, condoleante. si e normal sa simti starile acestea daca s-a intamplat evenimentul nefericit.Nu iti neglija sanatatea si du-te la doctor.Sanatate
Da, recomand sa isi schimbe numele si locatia. sa isi faca o operatie estetica de modificare a fetei si sa isi treaca si alte date in cv.
de moarte nu ai cum sa scapi, cineva tot si-a sacrificat jumatate de viata sa aiba ochii rosii sa iti vada adevarata identitate si sa te scrie in Carnetul Mortii. Singurul lucru pe care il poti face e sa devii shinigami.
Salut. Si mie mi s-a intamplat asta, si crede-ma ca stiu cat de naol e sa nu ai liniste si sa nu poti sa dormi noaptea si cand esti culcat, brusc sa ti se miste mana singura. Eu am scapat repede de asta, printr-o metoda foarte simpla: Dumnezeu.
Am spus povestea unui prieten crestin, s-a rugat el, si m-am rugat si eu, si acum nu mai treaba.
Poate ca nu esti credincios, dar Dumnezeu chiar vrea sa te ajute.
Roaga-te lui si o sa vezi ca o sa-ti vina in ajutor.
Bafta!
Multumesc pentru raspuns
Ar trebui sa iesi mai mult cu prietenii, sa faci exercitii in aer liber, sa joci si-un fotbal in weekend sau sa mergi la un gratar cu familia. Incearca sa iti ocupi cat mai mult din timpul liber cu persoane care iti dau dragoste si le simti caldura. Asta te va face sa ai increde in tine si sa iubesti viata.
Multumesc pentru raspuns
Buna,ce spui tu este destul de serios,
eu cred ca ai ramas marcat de eveniment si ai pierdut un pic contactul cu realitatea.incearca sa te gandesti ca frica ta este neintemeiata.Asculta si tu o muzica care iti place si gandeste pozitiv sau poti sa incerci sa nu te mai gandesti la acele lucruri, daca este posibil
Funda! daca te am ajutat.
Deeaandreea9156 întreabă: