| Alinaa_9890 a întrebat:

Anul trecut am luat anticonceptionale, insa dupa vreo 10pastile mancam foarte mult asa ca am decis sa nu mai iau. Dupa o zi sau doua, mi-am venit menstruatia, insa a fost totul bine pentru ca dupa aceasta am avut cicluri regulate. Anul acesta voi fi la menstruatie chiar in perioada in care ma voi duce la mare, si ma gandeam sa iau din nou vreo 10pastilute pentru a-mi deregla ciclul..credeti ca fac bine? In fond, nu are cu ce sa-mi afecteze acest lucru! Multumesc frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Empathizer a răspuns:

Daca tot iei, incepe in prima zi a urmatoarei menstruatii si termina toata folia. Menstruatia apare cam la 2 zle dupa ce intrerupi pastilele, deci daca nu-ti convine cand se termina folia, mai poti lua pastilele 2-3 zile in plus, ca sa amani menstruatia. Merge sa faci asta o data pe an, dar tine minte ca abuzul poate duce la dereglari hormonale si complicatii grave (flebite, tromboze, accidente vasculare).