| firelord66 a întrebat:

As avea o intrebare...De vreo o luna cand ma spal pe dinti,nu de fiecare data scuip si sange dar in ultimele zile nu am mai avut problema asta dar am gingia de jos, dupa parea mea un pic mai rosie si am o durere (nu foarte tare dar cat se ma deranjeze) la baza incisivilor centrali si am decis sa imi fac o programare la dentist...cam care ar fi un motiv deoarece imi doresc si cateva pareri din partea voastra si care ar putea fi o vindecare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GabrielXD354 a răspuns:

Mergi sa o faci din nou, iar daca este totul in regula, viziteaza stomatologul.

3 răspunsuri:
| PeFuga a răspuns:

Iti trebuie un consult parodontologic. Posibil sa ai un inceput de boala gingivala.

Pana la programare, poti folosi o pasta de dinti Elgydium care este super-buna pentru problemele de acest fel (mult mai buna ca Parodontax si la efect, si la gust). O gasesti in farmacii si este in jur de 25-30 de lei. Mie mi-a "reparat" gingiile intr-o saptamana. Chiar si daca incepi sa o folosesti, chiar si daca nu, un control stomatologic tot se impune (ca regula generala, macar o data pe an trebuie sa mergi la dentist).

| GabrielXD354 a răspuns:

Salutare! Cand ai facut ultima oara analize de sange? O hemoleucograma...

| firelord66 explică (pentru GabrielXD354):

Ultima oara ar fi anul trecut...dar nu aveam vreo o problema

| GabrielXD354 a răspuns (pentru firelord66):

Mergi sa o faci din nou, iar daca este totul in regula, viziteaza stomatologul.