| NPA a întrebat:

as avea o intrebare pentru cei care ma pot ajuta. Iau pastile anticonceptionale Artizia de un an de zile,si pana acum nu am luat niciun fel de alte pastile, dar acum iau vitamine Vitamax si Calciu+D3. Intrebarea mea este: vitaminele interfereaza cu pilulele? Si in afara de antibiotice, ce alte medicamente mai interfereaza cu ele? Multumesc!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Scrie in prospect ce medicamente interfereaza cu ele, ar trebui sa stii perfect. In nici un caz vitaminele si calciul nu interfereaza. Cele mai cunoscute medicamente care interfereaza sunt sedativele si anticonvulsivantele, dar iti recomand sa recitesti de multe multe ori prospectul pana inveti pe dinafara ce medicamente si conditii interfereaza cu ele.

| NPA explică (pentru Brigaela):

Pe prospect scrie doar de medicamentatie antiepileptica, medicamente antituberculoase, medicamente impotriva infectiei HIV, antibiotice si medicamente care contin sunatoare. Nu stiam despre alte medicamante, de aceea am intrebat. Multumesc mult de raspuns.

| Brigaela a răspuns (pentru NPA):

Respecti strict prospectul, altceva nu conteaza.

2 răspunsuri: