| Cartofics15 a întrebat:

Buna ziua! As avea și eu nevoie de niste sfaturi, am 18 ani si vreau sa scap de acnee. Mentionez ca tipul tenului meu este gras si stiu ca este mai predispus la acnee, dar as vrea sa știu daca exista ceva produse care chiar aduc rezultate. Am fost și la dermatolog si am luat o perioada mai lunga antibiotice, care si au făcut efectul dar destul de greu. Ma confrunt cu acneea de cativa ani, cam 4-5 ani. Nu este cistica, dar tot persista si a inceput sa se observe si in jurul barbiei. Ce aș putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"sa scap de acnee....Am fost și la dermatolog... Ce aș putea sa fac? "

du-te la altul până rezolvi problema sau se rezolvă de la sine

| gabicoo a răspuns:

Mergi la alt dermatolog. Poate rezolvi cu o altă schemă de tratament.

Bula
| Bula a răspuns:

Mananca DROJDIE PROASPAT, de 2-3 ori saptamanal, cate o bucata de marimea varfului degetului aratator.
Daca doresti, poti pune si un pic de zahar pe el, pentru gust.
Se consuma la distanta de minim 1 ora inainte-sau dupa masa.
Sterge-ti zona cu cosuri si cu vata inmuiata cu spirt sanitar, de 2-3 ori pe zi!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Trebuie sa îți dea medicamente orale plus ceva cleanser plus crema. Și la mine doar asa a ajutat. Și nu manca drojdie. Poate ajuta dar pe termen lung ajungi rau.Se poate fermenta în stomac, provocând balonare, gaze, disconfort digestiv și, în cazuri rare, probleme mai grave precum creșterea excesivă a drojdiei în intestin.Pentru acnee, este mai ok să consumi drojdie de bere inactivă (sub formă de supliment sau fulgi) deoarece conține vitamine B benefice fără riscurile fermentării.