| ioalex a întrebat:

as avea si eu o intrebare.

De ieri tot am probleme cu stomacu(diaree), din 2 in 2 ore, aproximativ, ma duc la toaleta.As dori sa aflu si eu ce ceaiuri ar trebui sa beau, si ce ar trebui sa mananc.Ieri am fost la farmacie si am cumparat 2 pastile:Furazolidon si (la sugestia farmacistei,deoarece am intrebat de ceva mai tare, imodium), acestea 2 merg luate impreuna sau mai intai termin de luat imodiumul si apoi ma apuc de furazolidon?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dan10079 a răspuns:

Bea ceai de menta si mananca lucruri uscate nu ciorba sau supe poti manca cartofi prajiti orez spaghete fara iaurturi lapte branza fructe (cu exceptia bananei) legume si eu am avut acceiasi situatie si am stat acasa 5 zile si poti sati mai cumperi de la farmacie smecta [e oribila la gust da e buna]
Bafta si insanatosire grabnica!

2 răspunsuri:
| Dan10079 a răspuns:

Pentru pastile citeste prospectul.

| Dan10079 a răspuns:

Acolo unde scrie administrarea impreuna cu alt3 medicamente.