| Andrei_8251 a întrebat:

As avea si eu o intrebare si va rog foarte mult sa ma ajutati.De cateva zile mi-au iesit pe fata niste bubite rosii gen muscatura de tantar sau daca le pot zice chiar niste cosuri mai marisoare dar sunt doar roz, nu ma doare doar ca de cateva zile se cam inmultesc.As putea sa vad dau o poza dar sunt nou si nu stiu daca se poate acest lucru si cum...Am inteles de la unele persoane ca este un fel de spuzeala din cauza caldurii.Am inceput de ieri sa ma dau cu Zineryt si vad ca docamdata nu s-au mai inmultit.Imi puteti recomanda ceva macar sa dispara roseata? Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie luate ij vedere mai multe aspecte.
1. Ti-au aparut si pe abdomen? Daca da, e posibil sa fie o infectie, daca nu poate sa fie si de la transpiratie iar in cazul asta dispar dupa ce iti faci baie.
2.Cati ani ai? Daca esti la adolescenta e ceva normal sa-ti apara.
Incearca sa te dai pe langa Zineryt si cu Saprosan.

| Andrei_8251 explică:

Uitati, am pus o poza la profil(imi cer scuze ca am intrat pe contul varului meu)Astept un raspuns cat mai repede.Va implor!

| Andrei_8251 explică:

18.Nu,doar pe fata. O fi din cauza sapunului de fata care l-am schimbat cum cateva zile, oricum nu mai ma spal cu el? Mentionez ca am aproape numai pe un obraz.Saptamana asta am o nunta.Deci va rog dati-mi un raspuns ceva...niciodata nu mi-a aparut asa ceva.

| Andrei_8251 explică:

18 ani am.Nu,doar pe fata, mai exact pe un obraz si cateva pe frunte. Poate fi din cauza ca am schimbat sapunul de fata? Oricum, de ieri nu mai m-am spalat cu el.Saptamana asta am o nunta si as vrea un raspuns concret cu ce am eu...macar sa dispara roseata.va rog care se pricepe sau care a avut asa ceva ajutati-ma! Mersi mult!

| mihaibrasov a răspuns:

Ai lupus.

| Andrei_8251 explică:

Doamne...ma si sperii, chiar ma intalnisem acum ctv zile cu o prietena care are boala asta.Am cautat poze adineauri pe net da nu corespund! Si boala se manifesta genetic, nu se ia! Doamne fereste! Deci asta se exclude din start!