anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa aflu ce sunt hemoroizii? Ce declanseaza boala asta, care sunt simptomele? Si mai ales cum poate fi tratata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Intrebarea a mai fost pusa din cate stiu si s-au dat informatii suficiente.Totusi am sa iti raspund:hemoroizii sunt dilatatii ale venelor la nivelul anusului, pot fi interni si externi.Simptomatologia este suparatoare, putand sa apara :mancarimi, dureri sau jena locala, sangerari dar si abcese.Trebuie tratati neaparat, sunt diferite creme recomandate de medici(si supozitoare pentru cei interni, gen hemorzon ). Eu as mai spune ca un rol important il are si igiena si as recomanda bai caldute de mai multe ori pe zi iar ca remediu naturist mierea(aplicata local dupa baie). E importanta si alimentatia, trebuie evitate alimentele ce duc la constipatie si condimentele.In unele cazuri sunt indicate laxativele.
Miscarea de asemenea are un rol important si in general alimentatia bazata pe fibre.

mira
| mira a răspuns:

Tasteaza pe Google "Sfatul medicului".