Nu recomand, iti vor distruge mai mult stomacul, daca vei lua pastilele, iar ceaiurile nu te slabesc daca nu tii o dieta si asa cum ai spus. lipsa sportului. Poti bea la infinit ceaiuri care te vor deshidrata, efectiv actioneaza ca laxativele, curatand stomacul de ceea ce ai mancat pe o zi. Fara dieta, nu poti slabi peste noapte. Daca tii la sanatatea ta si nu doresti sa ajungi sub perfurzii, gandeste-te inainte.
Da stiu....in luna octombrie anul trecut, am facut o gastrita usoara de la niste pastile pe baza de plante cica, dar tot nu ma invat minte ) cred ca o sa reduc portiile, cel mai bine, multumesc mult
Ai mare grija cu gastrita ca nu e de joaca, apoi vei tine regim pe viata!
Ti le-as zice cu tot dragul doar ca nu exista. Ceaiurile de slabit sunt in general diuretice, deci te vor face sa elimini apa din organism nu grasime. Daca respecti indicatiile de pe pachet sunt relativ inofensive doar ca in cantitati mari o sa te dezhidrateze si pot avea consecinte destul de urate.
Exista pastile de slabit dar singurele care functioneaza sunt pe baza de hormoni tiroidieni care spre deosebire de alte medicamente au efecte secundare sigure cum ar fi nervozitate, transpiratie abundenta, roseata a pielii etc.
In plus, si daca slabesti cu ceaiuri sau pastile, problema o sa fie ca o sa pui toate kilogramele la loc in maxim 1-2 ani.
Daca vrei sa slabesti trebuie s i nveti putin despre nutritie si sa-ti schimbi stilul de viata intr-un mod pe care il poti sustine ca sa nu te ingrasi la loc imediat dupa ce e gata dieta.
In general la tipe e cam 2500 de clalorii si la tipi cam 3000, daca vrei sa slabesti trebuie sa manaci sub numarul ala. Poti folosi siteul de mai jos ca sa calculezi cate calorii are fiecare aliment pe care il manaci.
https://calorii.oneden.com/
Problema cea mai mare cu slabitul nu e slabitul in sice...problema e sa nu te ingrasi la loc dupa.
Ceaiul verde dar trebuie sa faci și sport și sa ai un deficit caloric mai ok ar fi sa mergi la un nutriționist sa nu te complici cu pastile
Multumesc pentru sfat, o sa tai din portie mai bine
Pastilele te motiveaza?! Ciudat.
Nu exista "pastile de slabit" ci numai portii mici la masa, renuntare la dulciuri si grasimi si, sport.
Fulgi de drojdie de la sanovita, 3 lingurite pe zi inainte de masa, Taie pofta de mancare, si faci pipi des elimini apa
Daca vrei sa slabesti cel mai bine sport si dieta specifica tie.
Ca pastile ar fi Apuretinul pentru eliminarea excesului de apa.
Alte pastile cred ca sunt cam nesanatoase.
seby27278 întreabă: