| nandreea8 a întrebat:

Buna ziua! Aş dori să ştiu dacă ovulele cervugid influenţează negativ sarcina? Am început tratamentul acum 3 săptămâni aproximativ in urma unei sarcini pierdute acum câteva luni, luni am terminat, neștiind ca sunt însărcinată, astăzi am aflat, doctorul ginecolog nu mi-a spus mai exact decât ca a picat puțin cam prost și m-a speriat mai mult, tocmai joi m-a chemat la control, îmi puteți da un sfat va rog sau dacă ați mai trecut prin asa ceva? Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Bengosul123 a răspuns:

Buna ziua! În general, utilizarea medicamentelor vaginale, cum ar fi ovulele Cervugid, trebuie făcută cu precauție în timpul sarcinii, în special în primul trimestru. Cervugid este utilizat de obicei pentru tratarea infecțiilor vaginale și a altor probleme ginecologice, dar în timpul sarcinii, orice tratament trebuie discutat și aprobat de medicul ginecolog.
Faptul că ai utilizat ovulele Cervugid înainte să știi că ești însărcinată poate fi îngrijorător, dar este esențial să rămâi calmă până când primești mai multe informații de la medicul tău. De obicei, medicii sunt precauți cu privire la prescrierea sau continuarea tratamentelor în sarcină tocmai pentru a evita riscuri potențiale pentru făt.
Deși experiențele pot varia de la o persoană la alta, există multe cazuri în care femeile au folosit medicamente înainte de a afla că sunt însărcinate și au avut sarcini normale. Medicii pot evalua riscurile specifice în funcție de doză, durata tratamentului și alte factori individuali.
Multă sănătate și îți doresc o sarcină fără probleme!