Nu il mai ajutati pe asta si concursurile lui, este unul dintre cei mai vehementi anti-sportivi de aici care intreba cum se iau anumiti steroizi si care a luat steroizi dupa cum el o spune: https://www.tpu.ro/......a-nu-prea/
https://www.tpu.ro/......substanta/
https://www.tpu.ro/......mani-html/
https://www.tpu.ro/......a-nu-prea/
Rahat cu ochi daca o mai tii mult asa o sa ajungi pe la morga in cativa ani cu inima pleznita, n-am inteles niciodata pe incultii care baga steorizi crezand ca vor ajunge undeva in viata. Daca nu esti participant la Mr. Olympia nu vad un motiv real pentru. a baga asa ceva.
Din cunostintele pe care le afisezi aici pe TPU cu si despre culturism singurul concurs la care poti participa este cel de baut bere sau mancat carnati nicidecum un concurs de culturism profesionist!
Iar la amatori cu sau fara steroizi o faci degeaba ca te duci la concursuri pe banii tai pentru a castiga posibil o diploma si 1 kg de proteine ale sponsorului.
Si ca sa se inteleaga ca eu am vrut sa te ajut sa realizeazi ce inseamna aceste otravuri denumite steroizi uita-te si tu si toti care citesc acest topic la urmatorul link de pe Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=bDAT-XTjBSw
Este dureros cand oameni de 20-30-40 de ani mor subit de la utilizarea acestor substante!
In ziua de azi cand exista atatea prafuri legale si atatea suplimente care nu existau de ex. acum 20 de ani, NU AI NICIO SCUZA sa folosesti altceva decat SUPLIMENTE, multe dintre ele sunt atat de avansate ca ating o cota din ceea ce fac stroizii insa fara efecte adverse.
Cum am spus si ma repet a lua steroizi inseamna a trisa iar ca AMATOR nu ai nevoie sa trisezi ca te ucizi pe tine!
Stiu oameni care fac sala de placere de 20-30 de ani, n-au nicio problema daca unii pusti au bratul mai mare ca al lor, ei o fac din pura placere si pentru a se misca si face miscare, altii fac ca sa impresioneze si altii fac ca sa participe la concursuri.
Problema se pune gresit nu cu ceilalti trebuie sa concuram ci cu NOI INSINE!
Sper ca acest mesaj sa vina ca o contra impotriva tinerilor din ziua de azi, ii vad si aici pe TPU, pusti de 15-20 de ani care nici nu au 6 luni de sala si deja se gandesc sa achizitioneze aceste otravuri denumite steroizi, sa nu o faca si sa se gandeasca de 10 ori inainte din 1000 motive UNUL dintre el este distrugerea inimii,altul ar fi ca pe piata din Romania steroizii ajung ilegal si sunt produsi prin fel si fel de WC-uri, si au la baza steroizi utilizati pentru cursele DE CAI, da stroizi veterinari diluati! NU TE POTI BAZA PE CEVA CONTRAFACUT.
Era o vreme cand la farmacii puteai cumpara steroizi fara reteta fara nimic, aceea erau de calitate si erau certificati, ce cumparati voi acum de pe net sunt prostii chiar si din punct de vedere chimic! Tot felul de prostii diluate cu uliuri, ganditi-va bine cu ce va injectati!
Si va mai dau un ex. ajungi te faci mare, solid 1. nu impresionezi pe nimeni, marii magnati ai lumii care au de toate si femei fotomodel si ce mai vreti voi nu au brate de 67 cm diametru! 2. la mana te poti accidenta la sala sau casnic de ce nu acasa, la serviciu etc, daca ai stat pe tusa cateva luni faci pipi pe tot ce ai bagat in tine, deci ai bagat steroizi ti-ai distrus sanatatea si ai pierdut si masa aia pe care ai castigat-o! Ei bine poti sa pierzi si facand natural dar cand o vei lua de la capat tu nu vei avea si acel bagaj de afectiuni date de steroizi, asa ca poti incepe sa faci iar fara probleme, daca ai crescut cu stroizi si ai pierdut tot ce faci, faci iar ciclu cu stroizi?
Pentru toti pustii sa se gandeasca bine! Nu veti ajunge voi ARNOLD sau jay cutler, iar daca veti ajunge pana acolo atunci eu unul va zic ca la acel nivel (de participant la Mr. Olympia) doar atunci sa o faceti ca numai aveti nimic de pierdut, tot ce este sub mr. olympia ar trebui sa-si vada de rostul lor fara anabolizante!
Deci spuneti nu la DROGURI si OTRAVURI.
Daca crezi ca retii apa in plus, poti elimina, dar daca problema e de grasime, va trebui sa slabesti cu o dieta aferenta. Daca vrei sa scoti apa in plus din corp desi nu retii in plus, nu este deloc bine, aia nu e slabire. Corpul sufera din cauza excesului de grasime, nu de apa. Mai e si furosemidul care e bun, ala l-am testat eu, dar la unii urca glicemia, insa nu la toti. Daca nu merge Apuretin, ia Furosemid, insa sa ai grija la glicemie, nu e prea indicat dar., asta repet. daca e cazul!
Ai putea sa mergi la un nutrionist ca sa slabesti sanatos fara sa dai bani degeaba pe suplimente care ar putea sau nu sa mearga.
E trebuie sa slăbesc 6 kg pana sapt viitoare vineri. Am un concurs
Nu ai cum sa slabesti 6kg intr-o saptamana fara sa-ti tai o mana. Chiar si cu cele mai agresive diete, abia daca o sa dai un 1 kg jumate jos in atat timp.
Poti lua fara reteta ceaiuri de slabit care sunt diuretice dar daca exagerezi cu dozajul risti sa ajungi la urgente sau mai rau sa dai coltul.
Sunt diuretice f bune in farmacie fata de Apuretin care este f slab.
Dar nu te cunosc si chiar nu iti pot spune numele medicamentelor.
Plus ca elimini apa in EXCES cu acele medicamente adica daca ti se umfla mainile si picioarele, ai edeme, etc alea sunt simptome ca retii apa.
Un diuretic "bun"... CAFEAUA
Apuretin nu e chiar diuretic, e un medicament gandit sa elimine excesul de apa din corp, DE AIA E ASA DE SCUMP!
un diruetic ajuta functionarea rinichilor, deci apa pe care o bei ajunge mult mai repede la WC
insa NU cred ca o sa te ajute sa slabesti