| Invictusman2025 a întrebat:

Buna ziua.
As putea sa mă dau cu crema benzoat de benzil 25%? Am fost in urma cu 6-7 la un dermatolog ani și mi s-a dat pentru prurigo cronic aceasta crema și niște pastile! Am dat cu crema peste tot și nu m-a mâncat câțiva ani! De la anxietate cred că am mâncărimea asta de piele generalizata! E riscant sa mă dau cu ea fără acordul unui dermatolog? Pot sa înrăutățesc cu ceva alergia sa se agraveze daca mă dau cu crema asta? Sau cu ce pot sa mă dau sa nu mai mă mănânce așa rău? Nu mai am bani de dermatolog, am dat dat cu bani la diverși medici! Ce m-ar putea ajuta daca e prurigo? Și pastile ce as putea lua de la farmacie? Sunt incredibil de stresat de la anxietate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.