| DARYA_4917 a întrebat:

as vrea sa aflu daca ceaiul de pelin este folositor sau periculos pentru zonele intime.Am auzit la foarte multe femei ca ca se spala cu ceai de pelin in zona intima si ca ar avea efecte miraculoase.As vrea sa incerc si eu dar imi este frica sa nu imi cauzeze.Va rog sa imi raspundeti daca stiti mai multe decat mine.Va multumesc din suflet.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mdaria a răspuns:

Http://blog.jorjette.ro/......enstruale/ ...citeste aici mai multe despre pelin...ar fi mai simplu sa lasi un comentariu la acest articol sa spui pentru ce anume te intereseaza - poate pelinul nu este singura soluţie. :)

| catthshshshs a răspuns:

Acest ceai este folositor, insa folosit la exterior, atat. Totusi, daca exagerezi cu perioada spalatului, devine negativ. Eu ti-as recomanda musetel sau galbenele, sunt mai putin periculoase.

| Lola05 a răspuns:

Pentru zona intimă e foarte bun și cel de coada-șoricelului happy