Nu! nu e semnul unei afectiuni psihice! Nu e ca si cand ai avea o problema cu capul! Creierul tau a invatat miscarea si a constientizat si s-a obisnuit cu ea! fara ea te simti ca si cand nu ai putea invata. daca nu te dai cu capul de pereti si nu iti dai ochi peste cap cand faci asta nu e nicio problema.Eu am scapat de multe ticuri pe care le-am avut pe parcursul anilor.Incearca sa nu lasi ticul sa avanseze. Daca te deranjeaza ticul si parerea altora cel mai bine e sa-l diminuezi sau sa-l elimini de tot. E greu dar voinata are oricine.Trebuie doar scoasa la lumina.
Hahahaha! Doamne, nu stiam ca mai sunt si altii care se leagana. Eu ma legan in fata si in spate. Nu e dom'ne nicio boala, de ce ar fi? Cum unii isi musca parul cand invata sau isi rod unghiile, sau alte asemenea, asa ne place noua leganatul. Nu iti mai face atatea probleme ca nu ai nimic. Spor la invatat!
Si eu am un tic dat dracu
Daca nu batai din picioare nu pot sa adorm'
Deci pur si simplu ma legan cu 1 picior pe marginea patului
daca nu ma legan nu adorm
e doar un tic...
Ai grija ca o sa ajungi mare si daca te legeni la birou nu o sa ati stea bine trebuie sa te dezobinuesti de chestile astea
Dupa parerea mea ar putea fi doar un tic, faci un lucru fara sa il realizezi pe moment, dar tu zici ca nu poti sa inveti altfel...incearca sa te concentrezi doar pe un lucru, incearca sa te opui acestei nevoie a ta de a te lagana, dar trebuie sa faci asta cat de curand alfel ti se intipareste in memorie si nu o sa te mai poti opune si o sa iti afecteze si mai mult psihic ...cred ca o poti rezolva. LUPTA! fundutza ceva?
Eu nu cred ca e nimic grav.Si eu fac exact la fel cand imi invat. Si apoi, am auzit undeva ca pentru a memora mai bine e indicat sa te misti in timp ce memorezi. sper ca te-am ajutat
Si eu ma legan de foarte mica cert este ca acum ma doare foarte tare spatele dar nu pot sa ma dezobisnuiesc pute-sa-mi spune-ti ce pot face.Multumesc
dragutza_5893 întreabă:
User252426 întreabă: