| Mihaela6172 a întrebat:

Buna ziua, aș vrea să-mi pun aparat dentar, am fost la dentocare, am făcut și radiografie la doamna doctor Ruxandra, si a zis că trebuie să mă vadă și un medic chirurg să scot de sus 2 masele de minte. Pretul este cam scump între 350, 500 o măsea. Ai mei zic că doar să fac Detartraj si iubitul meu ca nu am dinți strâmbi rău, îi am în fața puțin si jos, eu vreau să-mi pun aparat, de scos mi-e frică sau de ce ar trebuie scos că nu vine aparatul bine acolo? După cu aparat o sa fie cam greu cu mâncatul, a mai scos cineva? Doare rau? Si daca scoți molari de minte după pune alți dinți după ce da jos aparatul? Mi-e așa să scot să nu pățesc ceva sau vreo infectie...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Valentinaldoilea a răspuns:

Esti sigura ca ai inteles bine?
Maselele de minte se scot oricum, ca se cariaza imediat cum ies. Dar nu cred ca o extractie este 500 lei.
Poate alte masele vrea sa ti le scoata. Cea ce eu nu as recomanda.
Oare de ce nu lasi dantura asa cum este?

| Mihaela6172 explică (pentru Valentinaldoilea):

Am dat 350, am scos doar sus, mai am jos... este si 800 o măsea la o clinică, măsele de minte vrea să le scot. nu o las ca să arăt bine Dacă tot muncesc si am bani, ca la bătrânețe va fi mai greu, sau să mai fac atunci