| kijkinkijkin a întrebat:

As vrea sa stiu daca trecerea de la senzatia de frig, la senzatia de cald si o stare de moleseala dupa doar 2 - 3 ore de de cand ma trezesc, este carenta de vitamine, sau e din cauza lipsei de somn?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Poate fi o raceala, stare de oboseala.Mai bine ai merge la un consult.Nu e bine sa stai asa.

| kijkinkijkin explică (pentru darrio2007):

Daca puteam crezi ca mai postam pe acest site? Nu am muncit de ceva timp, nu am contribuit cu bani la stat, si nu beneficiez de serviciile medicului de familie, si nu am nici o posibilitate, parintii si fratii nu mi.au fost niciodata aproape, deviez de la subiect laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru kijkinkijkin):

Totusi pari optimist(a). Dupa cum vad din emoticonul tau.

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Incearca sa te odihnesti cat mai mult, consuma fructe/legume si lactate.
Este posibil sa ai lipsa de calciu, dar este posibil sa ai si ceva probleme de sanatate.
Chiar daca nu mai muncesti, poti scoate o adeverinta de la primarie precum ca n u ai venituri si te poti adresa medicului de familie sa vezi despre ce este vorba
O zi frumoasa sa aihappy

| kijkinkijkin explică (pentru caramela):

Pe timpul cand munceam aveam de dat la stat cam 200 - 300, nu stiu cat s-a facut acuma. Pot sa-mi scot aceasta adeverinta chiar daca sunt dator la stat? Ciudat este faptul ca doctorita de familie nu mi-a spus

| caramela a răspuns (pentru kijkinkijkin):

Este adevarat ca, daca esti dator la primarie, nu prea vezi adeverinta, dar te poti adresa si Casei nationale de sanatate.ii explici situati, doar nu o sa te lase sa mori in drum..nu ca ar fi exclus, la ce legi avem.