| Butterflybeautiful a întrebat:

Aseara m-am lovit la cap dintr-o simpla joaca m-am dezchilibrat si am dat cu capul de tocul usi.
M-am simtit rau si inca ma simt. Am stari de oboseala, ma simt ametita si agitata. Am fost la urgenta si acolo nu mi-au facut radiografie, dar in schimb mi-au spus ca este ceva normal sa am aceste simptome maxim 48 de ore. Dar daca dupa 48 de ore sa revin. Nu mi-a curs sange si nici nu am vomat. Dar tot sunt stresata si imi este frica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xBanKai a răspuns:

Este doar urmarea sperieturii. practic esti putin socata iar dupa te vei obisnui si gata big grin Pana atunci incearca sa uiti si sa nu te mai agiti. joaca-te ceva, citeste ceva, fa-ti un masaj. iesi la plimbare, vorbeste cu cineva pe scurt, gaseste-ti o ocupatie si gata big grin O sa treaca de la sine. eu am avut cazaturi si mai grave si nu am patit nimic happy

0 răspunsuri: