| dddtpucont a întrebat:

Bună ziua, astăzi am fost de dimineață la baie și m-a usturat un pic fundul iar acum de o oră am mai fost odată la baie de data asta am făcut scaunul moale și de o oră tot mă ține o usturime gravă la început nu puteam să stau pe loc și trebuia să mă plimb prin casă de usturime.
Sunt luni în care mă mai ustură din când în când fundul sau sunt luni care nu mă ustură, luna asta iarăși ma mai usturat din când în când dar ca acum niciodată.
Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Posibil sa ai hemoroizi

| StudentLaMedicina a răspuns:

Când scaunul e moale şi totul a trecut prin sistem prea repede lucruri ca acidul clorhidric din stomac încă se regăseşte în scaun. Asta ustură pentru că pielea de pe fund este sensibilă. Nu e periculos, este supărător.

Dacă ai avut scaun moale prea mult timp, trebuie să mergi la un control să te trimită la o colonoscopie unde află dacă ai vreo boală inflamatoare a intestinului sau de ce ai scaun moale.

| StudentLaMedicina a răspuns (pentru StudentLaMedicina):

Îmi cer scuze pentru dezacord, acum am recitit. Încă se regăsesc am vrut să scriu. Îmi cer iertare.