| Joklu a întrebat:

Buna ziua! Astăzi am scuipat o data foarte puțin sânge. Nu am alt simptom. Doar roșu în gât deoarece sunt răcit. Iar m-am uitat puțin prin gura și am o măsea foarte cariata ce are o gaura in mijloc. Oare ce o fi? Să mă ingrijorez!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Mergi la dentist daca nu vrei sa mori.

| Joklu explică (pentru doctorandus):

Dc să mor?

| doctorandus a răspuns (pentru Joklu):

A fost un episod din Dr. G pe tema asta. https://en.wikipedia.org/wiki/Dr._G:_Medical_Examiner

| Joklu explică (pentru doctorandus):

Nu te cred că poți să mori de la o măsea! (Doar daca e grav rau)

| Cipi1212 a răspuns:

Măseaua stricată strică toată dantura și tot corpul. Scapă de ea cât mai repede.

| Mindfulness a răspuns:

Ai măseaua inflamata, de la acea carie îți curge sânge, trebuie scoasă daca e foarte cariată sau plombata daca mai poate fi salvată. Daca nu te doare asta nu înseamnă că nu o să ai probleme, plus că o să ai o un miros urat mirositor chiar daca te speli pe dinți.