| Maria2008op a întrebat:

Buna ziua, Astazi cand mancam niste paste am simtit ca mi s-a dus o bucatica mica de salam prajit undeva pe gat langa amigdalita si am simtit ca nu mai pot respira parca mi se schimbase pana si vederea vedeam in ceata, am mers repede la sora mea mai nate si am rugat o sa imi dea cu palma pe spate apoi am baut niste apa si am mancat o banana ca sa mi se duca.Acum nu mai sunt chiar asa doar ca poate mi se pare mie ca nu pot respira bine.Pana acum nu ma inecam deloc dar de la o perioada ma inec mereu nu stiu ce sa mai fac.Am mers la doctor am luat antibiotic pentru amigdalite si am mai ramas cu un punctulet alb pe una dintre ele. Poate ca am ramas eu cu o frica deoarece imi este frica sa nu ma sufoc. Cine are vreun sfat? Va multumesc mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| StoicAnalysis a răspuns:

Ai ramas cu o mica fobie. Pana scapi de ea, incearca sa mesteci mai mult timp mancarea pana se face cam ca o pasta, asta ca sa nu ai riscul de a te ineca iar. Si daca si asa te ineci, sa ai un pahar cu apa langa tine ca sa bei. Cu apa sigur o sa functioneze pentru ca pasta din mancare pe care ai mestecat-o, va aluneca mai usor pe gat atunci cand bei apa.