| RazvanLife a întrebat:

astazi m-am trezit cu pojar(rubeola)pe mine ce sa fac? Toata saptamana ce vine am teze, sunt si boboc si nu as vrea sa pierd din ore fiind la inceputul liceului, cum fac sa scap mai repede de virusul asta urat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din pacate, minim 10 zile esti contagios si trebuie sa stai in casa, altfel vei imbolnavi toata scoala si poti chiar omori un batran sau o gravida intalniti intamplator. Nu poti scapa mai repede, vei avea scutire emdicala si vei putea da tezele ulterior, pana la sfarsitul semestrului

| Fatamuntilor a răspuns:

Din pacate va trebui sa stai acasa pe toata perioada bolii, pentru ca este contagioasa!
Tezele le vei da ulterior!

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Nu se poate, ti-ai prelungit vacanta, profita!

O sa dai separat sau o sa te ia la alta clasa cand dau ei, oricum e in avantajul tau pentru ca vei afla cam ce o sa se dea, mai ai timp de invatat.

| Holy2010 a răspuns:

Te-ai diagnosticat singur?

| RazvanLife explică (pentru Holy2010):

Nu, am fost la medicul de familie.