| M4siv3 a întrebat:

Astazi ma prezint si eu cu o intrebare din punct de vedere al sanatatii.
Ma numesc Andrei am 16 ani si 2 luni, cantaresc 66-67 kg iar ca persoana ma consider una de tip "skinny-fat"
Timp de 1 an si jumatate am tinut o dieta stricta si am reusit sa dau jos de la 88kg, ma simteam perfect in corpul meu pana in ultimul timp. Inca tin dieta si daca nu dau kg jos o tin pentru a ma mentine cu unele exceptii eu ca persoana adorand zaharul dar cand stiu ca e mult ma opresc si nu mananc doar in cantitati regulate si recomandate.
Intrebarea mea este cum as putea da jos grasimea de pe burta? Am un imc de 22-24. Putin peste normal dar ma incadrez in limite. Am fost la sala pentru 2 luni, nu am vazut nici o diferenta eu avand si o hemipareza pe partea stanga acest fapt facandu-mi treaba mai grea. Asa ca doresc sa ma informati cu metode/exercitii pentru sala sau chiar acasa ar fi mai bine pentru a putea invata si pentru scoala fiind greu la mate-info, deci care m-ar putea ajuta sa imi ating scopul de a da jos cu ce am ramas.
Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Poti incepe sa alergi zilnic, progresiv, de la 2km, adaugi in fiecare zi sau la cateva zile, cate un km.
Pentu lucrul asta nu ai nevoie de bani, de sala, de programe speciale sau de instructori. Slabesti sanatos si iti modelezi corpul atletic.

0 răspunsuri: