Cît am stat in București, era farmacia preferata. Produse foarte bune, 2/3 din preturile de la alte farmacii. Consiliere de excepție cînd ai nevoie, bazată pe nevoile clientului, nu pe a vinde produse. De exemplu, cînd am avut nevoie de orteza pentru genunchi, farmacistul a ales ce e mai bun pentru mine, și nu a căutat să mă stoarcă de bani, și a luat metrul, unul ca de croitorie sa îmi ia măsura la genunchi, ca sa îmi dea măsura potrivita. Se cam sta la coada din aceste cauze, dar se mișcă repede, că au în Mall Plaza vreo 10 case.
Iar la Bebe Tei, găsești multe produse ce nu le găsești în alte locuri, in Plaza Bebe Tei e linga farmacia Tei și e imensa, au tot ce ai nevoie pentru bebe, copii, cosmetice, nutriție, și altele. Cine a facut toată treaba asta, a făcut-o cu cap. Consider că sunt "the best" între toate farmaciile.
Am luat de la ei tot ce era pe domeniul farmaceutic, tot ce aveam nevoie in casa. Mergeam special la farmacie acolo, chiar daca asta necesita timp in plus pentru deplasare. Acum sunt in Timișoara pentru o perioadă și îmi pare rău că nu există o farmacie Tei și pe aici. Dar, daca faci o comanda mai serioasa, cu mai multe produse, chiar daca costa transportul, iesi in cîștig, datorita preturilor mult mai mici ca la alte farmacii.
Da. multe chestii. Șampon, gel de curățare facial, spf și alte lucruri de îngrijire a tenului
Au preturi ok, nu stiu daca online sau in farmacia fizica pretul este acelasi, e de inteles de ce online un produs este mai ieftin la modul general.
Am comandat in trecut, am avut o problema cu ei dar s-a rezolvat, o incurcatura, totul a fost ok.
Prefer sa comand direct din farmacie cand vreau ceva, si nu de la Tei ca nu am aici
De obicei folosesc pentru anumite suplimente comanda online de la dr. max cu livrare in orice farmacie a lor
Sau cand nu am pe dr.max ce caut, merg direct in anumite branduri de farmacii unde am card de fidelitate si cumpar de acolo, fara sa ma intereseaze ca online de la concurenta e cu 2-3-10 lei mai ieftin.
Vezi tu imi setez cumparaturile in functie de criterii precum: cat e necesitate si cat comoditate?
Singurul avantaj e prețul mai mic. In rest, produsele sunt mai bune, mai rele, depinde de producător.
pisicutza1scumpii întreabă: