| ada_3462 a întrebat:

ati putea sa ma ajutaţi si pe mine cu parerea voastră sau cu un sfat,iau anticonceptionale si menstruatia o am neregulata,o luna am doua nu si tot asa,care ar putea fi cauza,ar trebui sa-mi fac griji, multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În cazul administrării de anticoncepţionale, NU ar trebui să apară întârzieri menstruale!
Din contră, CM ar trebui să se REGLEZE!

Totuşi, în unele cazuri, apare amenoreea secundară ca reacţie adversă la AC : este posibil ca respectivele AC să fie prea "puternice" pentru organismul tău - au o doză prea mare de hormoni sad
Asta în cazul în care întârzierea menstrei nu are alte cauze...

TREBUIE să mergi la un control la ginecologul care ţi-a prescris AC!

Toate cele bune.

| K0sti a răspuns:

Pilulele contraceptive: bărbaţii se aleg cu sex gratuit, iar femeile cu cancer.
http://www.cocoon.ro/? p=8117

| Pinocchio a răspuns:

Acest contraceptiv ti-a recomandat ginecologul si folosesti strict dupa cum scrie in prospect?
Oricum trebuie sa te duci la el sa spui problema ta si poate iti va recomanda un alt produs.

| Silvia93 a răspuns:

Anticonceptionalele dauneaza femeii destul de mult.cel mai bine ar fi prezervativ. Daca nu intelege e problema lui, nu te merita.
Nu e bine ca iti vine o luna da o luna nu, antic. deregleaza hormonii, te ingrasa si iti da tot corpul peste cap.
Ai fost la ginecolog sa iti spuna ce fel de antic. sa iei sau iei de capul tau?
Eu zic sa renunti la ele si consulta un ginecolog.

| jmekerashu a răspuns:

Daca ai posibilitatea îți recomand și eu să te lași de ele sau dacă e imposibil să cauți împreună cu medicul tău altele. Anticoncepționalele într-adevăr sunt o problemă. http://www.i-medic.ro/......si-prezent

| ada_3462 explică:

Da le iau la recomandarea medicului dupa ce am născut mi lea prescris, am tot amânat vizita deoarece am zis ca daca luna viitoare imi vine e bine

| ada_3462 explică:

Sigur ca o sa merg dar acum nu pot, am vrut sa stiu daca ar trebui sa-mi fac griji, si daca e chiar atat de grav, multumesc tuturor