| Amalia_Elena_1971 a întrebat:

Azi am avut grijă de nepoțica mea (are 2 ani) și am observat că are păduchi. I-am spus tatălui ei. Mi-e frică să nu fi luat și eu.
Ce aș putea să iau de la farmacie care să-și facă efectul rapid?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Paduchi la un copil de 2 ani?
Nu cumva primeste si sifilis in acel anturaj?

Copilul trebuie tuns la 0 pentru a scapa complet de paduchi, fiindca la aceea varsta sunt periculoase chimicalele folosite in tratamentele anti-paduchi.

De asemenea, trebuie verificate TOATE persoanele din anturajul cu care a intrat in contact si aflat cine l-a infestat pe copil!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Sampon poti lua pentru paduchi.

| Crackman a răspuns:

Cea mai buna treaba este rasul in cap.

| ziftode a răspuns:

La 2 ani: ras in cap
orice altceva inseamna cel putin o saptamana, a mai pus cineva intrebarea, de la farmacie poti sa iei ceva care omoara paduchii, DAR NU SI OUALE, moment in care in fiecare zi trebuie sa omori paduchii iesiti din oua, inainte sa depuna alte oua pana nu mai apar deloc (si sa continui 2-3 zile dupa aia, doar ca sa fi sigura)

| artemidak a răspuns:

Pai du-te la farmacie și spune-i farmacistei ce problema ai, și ea îți va da un șampon sau ceva.