| ionicatablagiu a întrebat:

azi am facut pojar, tin sa spun ca ii a doua oara cand fac, si ma cam luat prin surpridere big grin adica nu am apucat sa ma barbieresc, vrea sa stiu daca o sa patesc ceva.xD Mai vreau sa stiu daca pot sa fac baie, din cate stiu eu as putea sa fac doar atunci cand n-am temperatura. Multumesc. Dau funda pentru raspunsuri! tongue

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AngelOfNight a răspuns:

In primul rand aceste boli ale copilariei seamana destul de mult intre ele... esti sigur ca e pojar? (daca te-ai dus la doctor si el a zis pojar atunci scuzele mele dar poate ai pojarel sau altele care e posibil sa nu le fi avut)
De facut baie poti sa faci linistit chiar daca ai si febra (asta doar in cazul in care nu faci baie cu apa fierbinte care iti agraveaza febra)
Daca te duci la doctor si faci ce zice el nu ar trebui sa-ti faci griji... desi din cate stiu s-ar putea sa dureze mai mult sa te vindeci acum ca nu mai esti in 'copilarie'

3 răspunsuri:
| nousername2 a răspuns:

Poateprima data ai avut varicela (varsat de vant) si poti sa faci baie dc nu?

| DiBianca a răspuns:

Ceau
Pojarul se face de 2 ori, si eu l-am facut de 2 ori.
Si baie poti face linistit, nu ai voie sa iesi din casa atat.
Insanatosire grabnica si o zi placuta! happy

| ionicatablagiu explică:

Multumesc pentru toate raspunsurile folositoare.