| AndreyAndrey91 a întrebat:

azi de dimineata m-am trezit cu o umflatura rosie sub ochi, nu stiu daca este ulcior, dar stiu ca ma cam doare...mai ales cand clipesc.Am luat niste kanamicina sulfat si imi dau pe umflatura de 3-4 ori pe zi. Cu ce altceva as putea sa mai dau? Si cum sa dau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Nu prea stiu din astea, dar, mai bine ar fi sa pui intrebarea la categoria adolescenti big grin. Bafta wave

| grab a răspuns:

Daca te duci la farmacie te vede si iti da niste chestii mai bune decat mizeria aia.

E posibil sa ai o inflamatie nevinovata sau un viitor ulcior.
Sunt si niste picaturi foarte bune am luat eu cand am avut glanda lacrimara iritata.

| drogh a răspuns:

Probabil este un ulcior.
Incearca sa te speli cu ceai de sofran, seminte de coriandru sau frunze de salcam si sa te duci la farmacie pentru niste picaturi de ochi.

| Alex0008 a răspuns:

Du-te si fa-ti un control. Asa va fi cel mai bine.