| Ionut3399 a întrebat:

Buna ziua! Azi m-am lovit la cap in zona tamplei cam la un deget deasupra ochiuliui intr-un colt de la dulap si a dat sangele, a curs putin in exterior, am fost la medicul din apropiere, a dat cu un spray si betadina, a zis ca e in regula. Nu am ametit, nu am avut greturi, nu ma doare(decat ca o urma si daca apas in zona). S-a inchis acum, a prins coaja, intrebarea e: am de ce sa ma ingrijorez? Sa fac analize amanuntite sau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Super,ai scăpat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De nimic. Daca ai fost la medic si el ti-a spus ca e bine, atunci e bine.

| Alex22043 a răspuns:

Eu am cazut in cap de pe bicicleta pe asfalt, tot in aceeaşi zona m-am lovit, un lucru pe care ar trebui sa-l faci e sa te dai cu vaseline(cauti la farmacie sau la raftul de cosmetice) pe rana pentru a mentine pielea hidratata si moale ca sa nu iti ramana cicatrice mare