Bună.
Cel mai serios răspuns, mergi cel puțin până la medicul de familie pentru un control medical.
Sănătate.
La mulți ani!
Pa, pa.
Eu te sfatuiesc sa nu te joci cu asa ceva si sa te duci de urgenta la medic. Mi s-a intamplat sa stau pana in ultima clipa si sa zic ca imi va trece dar s-a agravat. Deci du-te la un doctor.
Sanatate.
Si succes!
Buna,Florin si La multi ani!
Probabil este de la oboseala, nu putem noi sa stim ce ai, daca as fi stiut ti-as fi dat un sfat folositor.
Dupa cum vezi cum scrie si aici ca Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
Cel mai consulta tu medicul, va sti ce ai si poate-ti va da si-un tratament.
Sanatate multa iti doresc!
Te pup!
Du-te la un doctor, eventual doctorul tau de familie, el va stie cum sa te ajuta, spune-i problema si el te va ajuta.
Am avut aceeasi problema ca si tine si era de un still de viata nesanatos si aici ma refer la faptul ca avea prea putine ore de somn si asta e cea mai mare problema pentru organism, nu te mai pune la somn la 3 noaptea, dormi cel putin 8 ore, mananca sanatos, si o sa fii ok, nu sunt doctor deci sfatul meu este egal cu 0, un doctor poate sa iti zica exact ce problema ai si eu zic ca ar fi bine sa te duci la un control si nu fi delasator cand vine vorba de viata ta, zicand ca te duci maine si maine zici ca te vei iarasi maine ca nu se stie niciodata ce se intampla si decat sa zici ca daca te-ai fi dus mai din timp... nu cred ca e asa de grav dar totusi, sfaturile de sanatate luate de pe net sunt egale cu 0 si trebuie tratate ca atare, cel mai bun sfat este al medicului, multa sanatate iti urez.
Daca ti s-a defectat laptopul, computerul, televizorul sau orice aparat, contactaza-ne pe www.storepc.ro si il vei avea reparat super rapid.
Buna Florin!
Aceste simptome se datoreaza oboselii, dar ar trebui sa mergi la medicul de familie, ca sa fii sigur ca nu e ceva grav.
Mario1996 întreabă: