Da, bunica mea a mai trecut prin asta de 2 ori, a ramas cu sechelele ( mana stanga si pikiorul drept numa le trage dupa ea) dar daca incearca si are binevointa sa incerce sa umble din nou poate si bunica ta
Bunica mea e in aceeasi situatie...anul trecut a facut un infart si i-a paralizat mana si piciorul stang si la fel i sa strambat si gura.intre timp si-a mai revenit,putea sa mearga cu un fel de carucior de acela cu doua rotite, nu stiu cum se numeste, dar saptamana trecuta a facut iar un infart si acum a ramas imobilizata la pat si sunt slabe sanse sa isi mai revina si aici ma refer la mers.cam atat pot sa iti zic. sper ca bunica ta sa fie mai puternica si sa isi revina.multa bafta
Da,bunica mea de 76 de ani a suferit un accident asemanator acum o luna si de atunci nu mai poate sa si miste mana dreapta si nu mai poate sa mearga singura
Da matusa lui mama a patit la fel...si acum e internata in spital dar joi o interneaza.Hmm cu ce sechele? pai nu va mai putea merge la fel de bine, nu se va putea sa se miste cum se misca odata...cam astea ar fi.
Iai niste lumanari si gata asta e glumeam si o vecina de-a mea a trecut prin asta dar ea s-a vindecat complet 1 luna insa dupa ce a externato na putut sa faca nk. dar dupa 1 si ceva s-a vindecat
E greu de spus daca o sa isi revina complet, de obicei dupa un accident vascular cerebral nu se revine 100 %. Probabil o sa aiba nevoie de ajutor in continuare din partea voastra avand in vedere varsta pe care o are si faptul ca sufera de hipertensiune arteriala. E obligatoriu sa isi ia medicamentele pentru hipertensiune ca sa nu faca alt accident vascular pentru ca sansele de vindecare scad considerabil cu fiecare accident produs
Bunica mea a trecut prin ceva asemanator, insa mai grav.Parca piciorul si mana grava nu si le putea misca si nu mai putea vorbi.Nu era tot timpul constienta.Din pacate a murit dupa aprox. o luna. Sper ca bunica ta sa se faca bine repede.
Deeaandreea9156 întreabă: