| alinn93 a întrebat:

.. Bunicul meu este imobilizat la pat nu se mai poate hrani si nici sa isi faca nevoile singur. Am fost la medic si mi-a zis sa faca un dosar pentru internare la un azil pentru batrani de 3 luni de zile tot imi primite ca maine ca miane o sa-l ia la azil si nimic. Va rog mult ce sa fac unde sa ma duc ca nu stiu. Multumesc mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Azilul nu-i gratis --- costa cel putin 1700 lei/luna + alte cheltuieli( pampersii, medicamentele). Daca nu se poate autoingriji si este imobilizat la pat, suma ceruta de azil poate fi mult mai mare.
Cu banii ceruti de azil puteti angaja doua femei--- este o alternativa mai buna decat azilul!

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Cat timp a fost bine sanatos a fost bun, iar acum ca nu mai poate saracu de el vrei sa il arunci la azil ca pe ultimul stain?
De ce crezi ca aia de la azil va avea grija de el? tu te-ai uitat putin la tv sa vezi cum i bate si i chinuie?
Crezi ca ti greu daca rupi putin din timpul tau sa-i dai o farfurie de mancare si o cana cu apa?
Nu asa se face.gandeste-te la ce am zis mai sus nu ai de unde sa stii pe mainile cui i lasi, o sa-l chinuiesti.
Lasa de la tine ca si tu vei fi batran si o sa te arunce nepotii la azil atunci i vedea cum e.
RUSINE!

| xBya a răspuns:

Pune`i arsen in mancare, e cea mai rapida rezolvare.