| LoLiTa1808 a întrebat:

Cand am avut vreo 5 ani, am facut varicela si m-am scarpinat, deci am ramas cu semne pe fata, ca niste gropite. Acum am 14 ani si nu mai suport sa le vad. As dori sa stiu daca va functiona zapada carbonica sau cybele scagel. Daca nu, ce as putea face? Va multumesc, dar va rog, decat sa ma descurajati si sa imi ziceti ca nu se duc, mai bine nu raspundeti.
P.S. Am auzit si de niste injectii cu nu stiu ce. Acelea de la ce varsta se pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cata980 a răspuns:

Este un medicament pe baza de plante si se numeste Biter Suedez. Este natural si are efecte in multe domenii. Se poate adminisra intern si extern, nu are efecte adverse. Eu iau cand am febra, cand ma doare in gat, cand ma doare burta, cand sunt lovit pun pe rana si chiar mi-a vindecat si niste cicatrice de la niste lovituri foarte urate de cand eram mic. Adevarat, a duart ceva. A trebui sa pun biter acopo pe o vata si sa tin timp de 5-10 min pe zi pe cicatrice, dar intr-o luna nu se mai cunostea nici o urma. E chiar incredibil. Ti-l recomand cu caldura. Il gasesti la farmacii si il primesti impreuna cu o carticica stil retro pe care scrie la ce si cum se foloseste. Sa stii ca totusi e destul de scump. Uite iti dau si un link http://www.efarma.ro/products.php?id=1142, dar te sfatuiesc sa nu il comanzi online ci sa il cumperi de la farmacii, sau magazine naturiste. Eu iti garantez ca iti va rezolva problema. Numai bine!

0 răspunsuri: