| Jigokunokishi a întrebat:

Cand eram mai mic (8-9 ani poate mai mic) obisnuiau sa ma doara picioarele. Cumva parca oasele ma dureau. Cand eram mic eram mai grasut apoi m-am inaltat binisor si am slabit. dupa varsta de 9-10 ani n-am mai avut dureri din cate tin minte. Acum am 16 ani, in jur de 1.80 poate 80 si ceva si de ceva timp simt din nou asa o durere interioara la picioare, uneori in stangul, uneori in dreptul. Care ar putea fi cauza? Poate fi de la frig? Oboseala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ivanhoe a răspuns:

E destul de greu sa iti putem da un sfat. Poate trebuie sa intri pe un site specializat in domeniul acesta. Esti tanar si trebuie sa faci ceva cat mai ai timp pentru ca oasele nu se mai pot regenera dupa o anumita varsta din cate stiu eu. Vezi sa nu fie prea tarziu. Pune mana si mergi la un medic. Nu e de gluma. Nu vreau sa te vad in scaun cu rotile. La varsta ta e o problema serioasa. E posibil sa ai un reumatism. E doar o parere, nu o lua ca atare.

| Owlsolider a răspuns:

Te dor de obicei seara? Daca da, si eu aveam astfel de dureri cand eram mica, seara, si erau de la frig sau de la lipsa mea de calciu. S-ar putea sa ti se intample la fel.