| Corina45788 a întrebat:

Bună ziua, ce as putea sa iau pentru răceala la ovale, am încercat cu ciprinol și uractiv forte, dar între timp sa agravat, nu ma pot ridica din pat și dureri ma lasă doar dacă țin sticla cu apa calda pe burta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Aceste medicamente cine vi le-a recomandat? medicul urolog, medicul de familie?
Luati legatura cu acel medic pentru schimbarea tratamentului!
Medicul este singurul in masura si "acreditat" in acest sens si nu userii de pe TPU sau orice alta platforma!

| dullcat a răspuns:

Numai un medic iti poate raspunde, asadar suna-ti medicul de familie.

| ioana748 a răspuns:

Buna,
Pana ajungi la doctor bea apa cu bicarbonat, ceai de galbenele si coada calului.
Supozitor cu diclofenac.
Sanatate,

| KovacsB a răspuns:

Cred ca sunt bune si alea pentru dreptunghiuri.

| Simpatic a răspuns (pentru KovacsB):

Te salut, sa stii ca se lucreaza la platforma, si daca scrii anumite cuvinte acestea sunt transformate in altele, mi s-a intamplat si mie de foarte multe ori.
Sper sa nu ramana asa cum este actual acest corector al TPU, foarte multe cuvinte le greseste, desi le-am scris bine in prima faza!