| Gipsy_Gabriel_1998 a întrebat:

Buna ziua ce cateva zile urinez greu, nu ma pot controla, urinez chiar foarte greu, cand merg am mai mereu senzatia de urinare, sunt umflat putin sub abdomen, ma doare spatele cateodata, inainte ma dureau si in zona bazinului! La inceput am avut freba, frisoane, greata dureri de cateva zile ma simt bine si urinez cat de cat mai bine ca inainte! Am si icter dar am facut analizele si nu am hepatita! La analizele la sange a iesit TBIL 5.01 ia-r valoarea normala era 1 - 2! Urina este portocaliu clar, si cu scaunul stau cam prost!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Ar fi bine sa te adresezi de urgenta unui serviciu de nefrologie sau urologie.
http://www.i-medic.ro/boli/nefrologie

| DelphhiN a răspuns:

Cel mai probabil e o infectie... cel mai bine ar fi sa mergi sa ti faci un control

| Cristizz21 a răspuns:

Ai destule simptome urate, sfatul meu, du-te si fa un control amanuntit, vorbeste cu doctorul de familie spune-i tot si te trimite el, pentru asa probleme nu gasesti raspunsuri aici, doar un doctor iti poate da un diagnostic.

| edoardo a răspuns:

Du-te la doctor posibil sa ai prostata ceva.