Ceaiul respectiv este pentru întărirea imunității, nicidecum pentru slăbit. Daca vrei sa slăbești, renunță la prăjeli, sucurile din comerț, dulciuri, fast-fooduri, consuma in schimbul lor lichide: supe, apă plată, sucuri făcute în casă, legume, fructe, ghimbirul și lămâia in stare pura ajuta pentru a slăbi, deși luate singure nu. Și bineînțeles mișcarea, pentru a arde grăsimile. Mănânci puțin și des și ultima masă sa fie înainte cu 3 ore de a te culca. Fă-ți un meniu personalizat pentru a putea tine o dieta sănătoasă. Îți recomand să citești pe internet despre Low-Carb sau Dieta Ketogenica, ambele foarte bune pentru a avea un corp sănătos, slăbești în timp fara a pune pe tine kg pierdute.
Buna! Nu am auzit asa ceva despre combinatia aceasta. Eu cred ca trebuie sa ai o alimentatie sanatoasa si sa faci cat mai mult sport.
Eu beau apa cu lamaie, mai multa lămâie, mai putina apa, dar am vrut si eu sa incerc aceasta diete, fiindcă o prietenă mi-a spus că a reușit sa slăbească 2 kg pe zi, fara sa mănânce paine, prăjeli sau cartofi!
Am sa incerc, dar de ocamdata nu găsesc ghimbir.
Sper ca si tu sa reusesti sa slăbești!
A si, pentru mai multe diete sau metode de slăbit, consulta canalul de Youtube EU Știu TV