| nicolaer77 a întrebat:

Buna ziua. Ce pot da de imunitate la băiat de 6 ani? I-am dat mai multe dar cum iese afara la frig și transpira cum răcește.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Il imbraci prea gros daca iese afara in frig si transpira.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da i vitamina C

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-l mai imbracati atat de gros, de aceea transpira si raceste!
Dati-i haine mai usoare si nu-l mai imboscati, ca se agita si transpira, iar ud fiind raceste sau poate afce rosu in gat ori bronsita.

Pentru ridicarea imunitatii, recomand: Vitamina C - cate 4-5 grame pe zi. Practic cate 1 pastila de 1gram la fiecare 3 ore.
Vitamina C se poate lua pentru 1 luna de zile, zi de zi, fara probleme, fiindca oricum 50% din ce inghite se elimina prin urina.
Sanatate multa!

| sierra1 a răspuns:

Ziua bună. Ce-ar fi să intrebi medicul de familie despre asta?

vezi că "medicii" d-aici, dau pe dinafară...

| doctorandus a răspuns (pentru sierra1):

Sincer, asta nu e tema pentru un medic de familie.

E tema pentru un medic care vrea sa ia premiul Nobel.

| sierra1 a răspuns (pentru doctorandus):

Să ințeleg că tu deja știi ce are și ce-i trebuie copilului?

Eu nu ii dau sfaturi medicale. Pur si simplu asta a zis: are un copil de 6 ani si vrea sa-l imunizeze contra racelilor. Ori, miza acestei teme este imensa si merita un premiu Nobel.

| sierra1 a răspuns (pentru doctorandus):

Ahaaaaa!

Dap, daca stiam raspunsul, ceream un patent de medicamente si in zece ani eram miliardar.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ulei de pește.

| doctorandus a răspuns:

N-ai ce să-i dai. Și eu răceam des la vârsta lui. Acum n-am mai avut gripă sau răceală de ani de zile.

| oglindasultanului a răspuns:

E indeajuns sa-l acoperi, cu manusi, fular, caciula, nu prea multe straturi de haine groase.

| zilog a răspuns:

Borș
borșul întărește imunitatea
apoi ceva zinc
o lămâie limonadă portocale bătaie și nu îl mai înfofoli atât că din cauza asta răceșțe
dă-i drumul afară în geacă și în tricou

vara lasă-l să înoate în bălți râuri straduri dinalea comuniste cu apă din colentina
în Dunăre
ca să facă anticorpoi

acum ar merge șî un vin fiert cu scorțișoară cuișoare piper boabe coajă de portocală bio eco naturală

| Iote a răspuns:

Daca e transpirat, sigur ca raceste la frig. Rezolva intai aceasta problema. Ori are o boala de transpira mult, ori il imbraci prea gros. Apoi, poti sa-i dai si pentru imunitate. Nu strica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca intrebai pentru tine, ti-as fi raspuns fara probleme.
Fiindca vorbim despre un minor, in speta, un copil de 6 ani, te rog sa fii responsabil si sa consulti medicul de familie, care te va indruma (daca asa considera necesar) catre un pediatru. Acolo vei primi raspunsuri pentru orice problema a micutului, nu iti face griji in privinta asta.
Fa-ti griji mai degraba ca ai putea lua sfaturile gresite de pe acest site pentru un copil care nu are nici o vina.

Medic familie -> Pediatru.
sanatate si fii responsabil.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Bună! Și fratele meu când era micuț era foarte sensibil. Puține persoane înțeleg asta, mulți spun lasă-i sa răcească ca se călesc. Nu e chiar asa. Fiecare face ce considera cu copilul său! Dacă vrei sa iei în seama sfatul meu, ce l-a ajutat pe fratele meu sa se regleze cu imunitatea și sa fie totul ok :
1) First Defense Secome (este un siropel)
2)Cod liver oil Secome (ulei de peste, se găsesc sub forma de pastile dar și de sirop)
3) Colostrum cu probiotice Secome (pulbere sau pastiluța, pulberea se dizolva în putina apa, ceai, suc, lapte, orice bea copilul.). Sincer, astea trei sunt sfinte. Sănătate micuțului!