anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce trebuie sa fac daca bebelusul sa iritat foarte urau la fundulet

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| eni a răspuns:

Cel mai bun e pasta petrini.Rezultat garantat.

| AldanaBlue a răspuns:

Acum depinde si de la ce se irita. Adica daca deja folosesti ceva crema sau unguent pentru bebelus. Se poate sa nu ii faca bine crema respectiva si atunci trebuie neaparat sa o schimbi.
Eu am avut o groaza.si bepanthene, si ceva nemtesc, dar singurul unguent care i-a facut bine a fost cel pe baza de galbenele.Se gaseste la farmacie. Nu s-a mai iritat niciodata de atunci.
Pediatrul sau medicul tau de familie ce a zis?

| zantedeschia a răspuns:

Mai bine mergi la medic cu el si vezi ce iti da. Sunt bune si Petrini si Bepanten. Seara inainte de culcare lasa-l o juma de ora fara scutec sa se bucure si el. Sucees.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa-i dai cu ulei fiert in casa, pune uleiul intr-o sticulta si fierbele cateva minute intr-un vas cu apa, sau dai cu bepanten, a mea se impaca foarte bine cu acest unguent, mai poti incerca cu unguente pe baza de zinc de la farmacie, sa nu folosesti pudra e posibil sa-i faci mai mult rau, mai lasa-l cu funduletul gal fara pampers, stergel cu ceai de musetel.