Pe langa scrubul saptamanal cu reteta lui Rabika sau tarate+malai+ bicarbonat de sodiu si freci 1-2 minute iti mai poti lua un gel de curatare pentru puncte negre de la Clean and Clear si sa-lfolosesti de 2-3 ori in timpul saptamanii. E bine sa folosesti si-un gel de curatare in fiecare seara pentru a indeparta impurtitatile care cauzeaza puncte negre si cosuri.
Salut! Raspunsul primit de la Rabika chiar e de folos(pe mine ma ajuta), dar eu folosesc si un gel exfoliant de la Elmiplant "skin control" cu particule de bambus, e foarte bun si scapi de cateva puncte negre chiar de la prima aplicare. Sper ca te-am ajutat!
Buna! Sunt 2 pasi importanti de urmat pentru a scapa de punctele negre. 1- Baie de aburi o data pe saptamana (15 min.) deoarece vor fi mai usor de extras.
2- Masca de miere si scortisoara-aceasta masca va exfolia delicat pielea si va indeparta orice urma de sebum care contribuie la formarea acestor puncte negre.(2lingurite miere, 1/2 lingurite scortisoara-lasa masca sa actioneze 10 min.) Sper ca am ajutat!