| sandita a întrebat:

Cine imi poate da un sfat? Ce sa fac pentru a scapa copilul meu de emoti atunci cand este ascultat de catre profesori? pastilele memoplus sunt bune pentru copii de 11ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| deeutzy a răspuns:

Pentru a scapa de emotii, fie de cele prezente la scoala, fie cele intre prieteni, si necunoscuti, trebuie sa iti educi mintea. Da, ai citit corect, Fii deschis, accepta noul, nu te impotrivi firii lucrurilor. Omul a fost dintotdeauna caracterizat drept o fiinta sociabila, deloc capabila sa traiasca in singuratate.

Pentru inceput, alege-ti o activitate extrascolara pentru care simti o afinitate ascunsa. Daca e baschet, daca sunt dansurile, fotbalul sau handbalul - nici nu mai conteaza. Odata ce te-ai inscris, nu uita de regulile jocului: Lucrul in echipa. Dupa cum spun si regulile jocurilor, colaborarea mai multor indivizi aduce succesul. Nu fii egoist, accepta provocarea si alatura-te jocului.

Practicand un sport te eliberezi de o mare parte din energia stocata de asa amar de vreme. Te vei simti mai liber, usor ca un fulg, gata sa-ti infrunti alter egoul. Curaj! Vei reusi, daca privesti emotiile ca pe o etapa trecatoare din viata ta.

succes copilului tau :*:*

9 răspunsuri:
| iStarry a răspuns:

Memoplus ajuata la memeorie,nu si la emotii... straight face poate copilul este speriat de profesorii ce predau la clasa lui(prea nervosi, urla, il intimideaza)de aceea ar fi bine sa faceti o vizita d-nei diriginte daca nu functioneaza spunet-i copilului sa nu se uite in ochii profesorului sau la colegi(eu sunt cls a 7 a si chestia asta mi-a spus-o o colega si n-am mai avut probleme cu emotiile)-bine dar trebuie sa invete fff bine ca sa fie sigur pe el happy

| Fantoma_1807 a răspuns:

Pastilele memoplus îl va ajuta doar să memoreze mai bine, problema emoţiei nu se va rezolva cu asta, este posibil să fie un pic mai timid şi pur şi simplu oricît de bine învaţă, în momentul ascultării uită tot. vorbeşte cu el, poate fi vorba de altceva, poate profesorul este prea sever, poate teama de a nu greşi. încearcă să-i insufli mai mult curaj, să fie mai sigur pe el, că nu e mai prejos faţă de ceilalţi, chestii din astea şi nu în ultimul rînd cere şi părerea unui psiholog pentru copii. Baftă.

| Biby a răspuns:

Buna.
Si eu sunt la fel.(am 10 ani jumatate in iulie 11) si am mari emotii cand ma scoate la tabla, ma asculta etc.
Mama mi-a dat niste pastile.Cred ca sunt bune.
Poti sa intrebi la farmacie daca pot fi luate si de un copil de 11 ani.
Sper ca te-an ajutat1

| birdie14 a răspuns:

Pastilele Memoplus nu au nicio treaba cu problema copilului dumneavoastra.Aceste pastile au o influenta pozitiva asupra memoriei si concentrarii si care cresc confortul general al organismului.stimuland functiile psihice si ajutand la indepartarea senzatiei de oboseala.
Ar fi bine sa consultati medicul de familie si mai apoi poate un psiholog.

| Sabìŋaaa a răspuns:

Buna. Pastilele Memoplus sunt pentru a tine minte, in cazut tau lectia de catre copil. Eu cred ca pot lua si copiii de 11 ani big grin dar mai bine te duci la farmacie sa intrebi sau citesti pe prospectwinking. Si cu emotiile, invata-l sa aiba mai multa incredere in el. Sper ca te-am ajutat. O zi buna!happy

| Frankenstein a răspuns:

Hello. Nu sunt prea bune pentru copii. Sunt mai degraba pentru studenti, oameni de afaceri, sa spunem asa. Oricum, ele te ajuta sa memorezi, intr-un fel sau altul, nu sa scpai de emotii. Si eu am tot 11 ani si inca de pe clasa I, ridic mana la orice (la ce stiu, bineinteles). Daca vrei sa il ajuti sa scape de emotii, mai bine-i spui ca n-are de ce sa-i fie frica, nu i se intampla nimic daca raspunde, chiar daca raspunde gresit. Asta e, suntem oameni, cu totii gresim. Poti sa-l asculti tu acasa si poti sa joci rolul unui profesor, sa se obisnuiasca. Sau poti sa vorbesti cu profesorii sa-l incurajeze sa nu mai ai aiba emotii. Sper ca te-am ajutathappybig grin. ^_^

| Shameless a răspuns:

@ deeutzy : unde ai citit u ca asa se face?

pentru a fi echilibrat psihic si spiritual, ai nevoie de meditatie

ca nu ii poate spune copilului : mama cand esti ascultat de profesori : Fii deschis, accepta noul, nu te impotrivi firii lucrurilor. Omul a fost dintotdeauna caracterizat drept o fiinta sociabila, deloc capabila sa traiasca in singuratate.

parerea mea : incearca sa ii creezi o stare cat mai placuta inainte sa plece la scoala, pune o muzica linistitoare in timp ce mananca, imbracal in haine colorate, spune-i ca este foare destept... si mai ales are nevoie de exact 7 ore si jumatate de somn.

iar explica-i, cand il asculta profesorii, daca vociile din capul lui (Alter egoul) ii spun ca o sa esueze, spune-i sa isi imagineze vociile alea ca vocea lu mickey mouse foarte subtire si sa deruleze astfel incat sa il amuze, nu sa il il distraga.

Succes

| Shcokymzq a răspuns:

Da. poti sa te uiti si pe prospect

| sandita explică:

Buna.Va multumesc pentru mesaje.Copilul de invatat,invata ca il ascult, dar cand il asculta profesorul la revedere se pierde si gata.Am vorbit cu dirigintele i-am spus despre ce este vorba o incurajez si pe ea,dar tot nu poate scapa de acele emotii. Dirigintele mea spus ca a stat de vorba cu profesori si lea relatat treaba cu emotile, dansii me-au recomandat sa inscriu copilul la CERINTE EDUCATIONALE SPECIALE, dar nu cred ca este cazul.O ZI BUNA TUTUROR