| Gabidan2000 a întrebat:

Buna ziua!
Comprimatele de Branca Ursului de la Dacia Plant te pot face sa ejaculezi prea repede? Am luat aceste pastile pentru oboseala, stres, etc. si am vazut ca ajuta si la potenta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sonia822 a răspuns:

De obicei orice planta ajuta sistemul imunitar si relazeaza creierul, actionand asupra organelorgenitale. Eu iau spirulina de la hofigal si mi-a crescut libidoul happy Ma gadesc zilnic la prostii

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sonia822):

laughing asa sunt eu când beau ceai verde. Care de altfel e foarte sănătos.

| Sonia822 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce ceai e? Ce marca si de unde il cumparati

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu te pot.

| RobertMoon a răspuns:

Eu stiam ca sunt indicate pentru ipotenta, logic ar fi sa te tina mai mult, nu mai putin. Nu cred ca vrea nimeni sa ia pastile pentru potenta si sa ejaculeze imediat, stiu ca branca ursului este un fel de tribulus terestris.

| potenta a răspuns:

Nu contribuie la ejacularea precoce/prematura (asa sa numeste). din contra. Acest supliment este recomandat pentru problemele de potenta.