| MIKAEEL a întrebat:

Buna ziua comunitate.
As dori sa stiu cateva sfaturi de final in ceea ce priveste pregatirea pentru o cursa de rezistenta de 1500m? In ultima saptamana am alergat in fiecare zi, iar din cate am inteles trebuie sa iau o pauza de cel putin 24 ore inaintea cursei. In ceea ce priveste alimentatia, am inteles ca trebuie consumata mancare usoara cu cel putin 2 ore inainte, si fara energizante. Astept de la dvs alte sfaturi!
Numai bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Danzell a răspuns:

Pai ar mai fi cadenta pasilor. trebuie sa o mentii constanta.
La inceputul alergrarii ai cea mai multa energie si viteza cea mai mare. cu timpul apare oboseala si incetinesti.

alt sfat ar fi modul cum alergi. nu alerga apasat (adica sa dai cu picioarele de pamant la fiecare pas) o sa te doara cu timpul.
mai fii atent la modul cum iti deplasezi mainile in timpul alergarii. tinele cat ma aproape de corp si ajutate de el sa iti iei avant cand alergi. Facand asta centrul de greutate se ridica si deci, o sa iti fie mai usor sa alergi