| Mindfulness a întrebat:

Buna ziua! Cred că am periat mai dur gingia și mi s-a umflat, dar nu știu dacă e de la periaj sau e abces dentar! Cum îmi pot da seama daca umflatura e de fapt un abces dentar sau e de la periaj? Abcesul dentar ar trebui sa doară rău nu? Gingia se poate umfla și de la perie? Nu îmi spuneți de stomatolog că am mai avut un abces dentar și m-am operat și nu am nici bani! Vreau doar o perere happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| StudentLaMedicina a răspuns:

Tu nu foloseşti ață dentară? Te întreb pentru că la problemele pe care le ai cu dinții nici nu se pune problema. Trebuie să foloseşti ață dentară cel puțin seara înainte de culcare. Dacă ți se pare prea greu, măcar un duş bucal.

4 răspunsuri:
| Mindfulness explică:

Menționez că nu ma doare e așa de câteva zile, și nu sângerează.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Doar timpul o să-ti spună asta. Încearcă periuță din aia cu peri moi. Clăteşte cu apă cu sare şi ia seara un Nurofen. Ajută cu inflamația.

| Mindfulness explică (pentru StudentLaMedicina):

O fi rămas ceva intre gingie și dinte, resturi de mâncare ori am periat eu agresiv. Mersi pentru răspuns.

| StudentLaMedicina a răspuns (pentru StudentLaMedicina):

Mulțumesc pentru fundă!

| StudentLaMedicina a răspuns (pentru Mindfulness):

Tu nu foloseşti ață dentară? Te întreb pentru că la problemele pe care le ai cu dinții nici nu se pune problema. Trebuie să foloseşti ață dentară cel puțin seara înainte de culcare. Dacă ți se pare prea greu, măcar un duş bucal.