Incearca sa iti gasesti linistea fara sa ajungi sa spargi nimic... pur si simplu calmeaza.te asculata muzica. poate poate trece starea de nervozitate...
Monica, Muzica ascult de la prima ora cand ma trezesc pana seara, atata timp cat sunt la PC muzica cand incontinuu, as vrea sa fie cum zici tu... dar nu pot ceva ma agita din interior din nimicuri
Atunci incearca sa iesi pe afara prin parcuri cu prieteni si singur chiar...
Offf, nu te gandi ca am o viata inchisa in mine sau ceva de genu asta ies zilnic, ies si afaraies oricunde nu am vreo restrictie anume fac ce ma taie capu daca doresc, dar asta este problema la mine nervi nervi nervi, si n-am idee de ce i-am capatat, si de baut nu beau, de fumat nu fumez, droguri nu iau sa zic ca din cauza asta ar fi procovati
Aha...pai e bine atunci daca nu fumezi, bei etc., dar atunci nu inteleg de ce ai nervi. am si eu uneori asemena nervi ca imi vine sa arunc tot sa sparg orice imi iese in cale... da nu stiu ma calmez repede gandindu.ma la ceva frumos.
Asta incerc si eu sa imi dau seama. si sper ca imi voi da intr-un tarziu. Bafta :*