| HwsKi a întrebat:

cu vreo 3 saptamani in urma din greseala am taiat o alunica de la barbie, nu stiu exact ce era, semana ca o alunica si se vedea, cand o atingi cu mana se simtea, acum locul cela s-a ingalbenit, trebuie sa merg la medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca s-a facut crusta, atunci poate deveni galben-maroniu, iar dupa 1-2 saptamani crusta va cadea (cand s-a format pielea noua dedesubt).
Ai grija sa nu se infecteze: pune zilnic tinctura de iod peste rana, pana ce cade crusta!

| HwsKi explică (pentru Bula):

Crusta a facut si a cazut chiar peste cateva zile, am pus parfum, doar alunita s-a ingalbenit, nu zona.

| Bula a răspuns (pentru HwsKi):

Daca acum este pielea (aproape) neteda, atunci va disparea urma in 1-2 ani, mai ales daca primeste soare (faci plaja, dar si "din mers").

| mudokins78 a răspuns:

Gălbeneală? Să ne ferească Dumnezeu de așa ceva.