| NiiaaaaRr a întrebat:

Buna ziua!
Cum am spus si intrebarea trecuta, am o durere insuportabila in gat.Si am aflat ca am puroi.Medicul mi-a zis sa iau antibiotic.Mi-a dat paduden raceala si gripa si strepsils de supt.Eu am mai luat si eficef.
Insa acum nici macar sa vorbesc nu mai pot la cat de rau ma doare.
Aveti sfaturi? Diseara o sa beau un ceai fierbinte si o sa stau cu picioarele in apa fierbinte cu sare.Deoarece,dupa ce ca am puroi in gat, mai sunt si racita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Ceaiul trebuie sa fie cald, nu fierbinte.In rest, asculta de medic.

Bula
| Bula a răspuns:

"Paduden raceala si gripa si Strepsils" NU sunt antibiotice!
Fa gargara multa si lunga cu ceai de musetel, SARAT cat incape (solutie saturata), la intervale de 3-4 ore, timp de un sfert de ora!
Daca nu se imbunatateste situatia, mergi la medic pentru antibiotic!

| SydneyFunnelWeb a răspuns:

Și de ce nu ți-a dat rețetă pentru infecție? Alea nu sunt antibiotice. Schimbă medicul de familie fiindcă e un idiot.

| Ilovedinero a răspuns:

Da, dupa zeci de ani, in care lumea a evoluat a descoperit medicamente, aparaturi, ace de unica folosiinta, de diferite marimi, mergem la doctor, el facand ani de facultate si practica, el saracu isi da silinta sa inteleaga ce are fiecare pacient in parte, tu iti pui picioarele in apa cu sare.Mai ai si puroi in gat si vrei sa bei ceai fierbinte care ti-l poate agrava groaznic.Trebuie sa te iei strict de ce ti-a dat medicul, nu de leacurile babesti si alte prostii.Mai ai un pic si o faci si pe aia de faci treaba mica pe o esarfa si ti-o infasori la gat