Ceai de menta, pezmet, orez fiert cu morcov fiert, supa de zarzavat pentru 1 saptamanas i vei scapa de diaree.
Ia si 2 carbuni medicinali, de 2-3 ori pe zi si va trece.
Buna.Din moment ce presupun ca nu vrei sa mananci mancare de regim, de ce nu mergi la farmacie, in loc sa te chinui? Sa stii ca oamenii mureau inainte de la o simpla diaree. Poate fi periculos daca te deshidratezi mult, deci repet, ia ceva de la farmacie, ca sa-ti treaca mai repede si sa te poti bucura de sarbatori in continuare.
Pentru diareea de natură neinfecțioasă se recomandă: Loperamid - produs de Terapia Cluj Napoca. Iei două capsule și te-ai rezolvat.
Cel mai probabil ai o toxiinfecție alimentară sau ceva parazital. Daca nu se amelireaza in curând, fugi la gastro
O sa treaca daca nu mai mananci asa mult. Indiferent de mancare.
Eu nu inteleg de ce trebuie sa mancati mai mult de Craciun.
Ia colon help.Da, ar trebui sa te ingrijorezi caci poti scadea in greutate nesanatos, iti distrugi flora intestinala, iar corpul tau nu absoarbe cum trebuie toti nutrientii si vitaminele deci poti da in alte prostii si te deshidratezi foarte tare
Am avut aceeasi situatie de Paști însă din cauza ca am manacat prea mult din platou si nu am mancat sanatos si am avut o diaree de 10 scaune pe zi. Insa am luat antibiotic precum Furazolidon si am mancat mancaruri tari gen banane, bake rolls, nuci.